Passie voor eten, drinken, koken en culinair genieten

Kun je ook zo genieten van eten en drinken? Smullen van producten uit het seizoen en daarbij mooie passende wijnen drinken? Ik wel. Alleen al de geur van sommige gerechten doet me watertanden en het aroma van de wijn brengt mijn mond al in stelling. Ik wil proeven en beleven! Zin om mee te genieten? Dat kan, met Het Culinaire Huis.

 

Al dromend over mijn toekomst (dat doe je op een gegeven moment en stadium in het leven), werd het beeld steeds helderder. Ik zag mijzelf koken, koken en nog eens koken. Koken bij mij thuis, bij vrienden, bij vreemden, in restaurants, in het buitenland met de ‘locals’ of juist in chique restaurants en kookscholen.

 

Niet dat dit helemaal vreemd voor me was, want ik had al een hele reeks van kookworkshops bij 'Librije’s Atelier' achter de rug. Net als de wijn-spijsspecialisatie en de specialisatie 'Wild bereiden' bij de 'Academie voor Gastronomie' (verbonden aan de Echoput). Ook kookte ik al een tijd in een kookgroep bij 'Joop Zwiep' in Zweelo (voormalig Michelinster-restaurant). En die 5 meter kookboeken thuis, die had ik allang ‘doorgekookt’.

 

Niet voor niets wilden vrienden graag bij ons eten of vroegen ze me voor hun feesten te koken. Daarom ben ik in 2013 gestart met Het Culinaire Huis.

Privé kok en bijzondere catering

Mijn passie om zelf te koken zet ik in als private chef. Het Culinaire Huis kookt bij u of jou thuis of op een door u gekozen locatie in noord Nederland.

 

Het Culinaire Huis verzorgt bijzondere catering met verfijnde amuses, hapjes of kleine gerechtjes, creatief gepresenteerd in glaasjes, schaaltjes, puntzakjes van hout of bananenblad of anders.

 

Voor fine dining met een 4,5,6 gangendiner op mooi servies gepresenteerd en uitgeserveerd, kunt u uitstekend bij Het Culinaire Huis terecht. Ik verzorg met liefde een passend wijnarrangement, al dan niet met een extra sommelier erbij.

 

Ook organiseert en kookt Het Culinaire Huis bijzondere buffetten of walking dinners.

 

Dit is wat ik graag doe en waarvoor ik samenwerking heb gezocht met anderen zodat ik een goed team kan inzetten om kleine en grote opdrachten te klaren. Altijd vers, altijd creatief en altijd van het begin tot het eind tot in de puntjes verzorgd.

Culinaire activiteiten en arrangementen

Ik heb het altijd leuk gevonden om feestjes te organiseren en daarom doe ik dit voor besloten groepen, bedrijven en op open inschrijving. Zodat zoveel mogelijk mensen kunnen meegenieten.

Voor ondernemers: organisatie van culinaire activiteiten en projecten

Stel, u bent een ondernemer en heeft tal van ideeën voor culinaire activiteiten, maar het ontbreekt u aan tijd of u komt er niet aan toe om het te organiseren en uit te voeren.

 

Het Culinaire Huis kan samen met u, activiteiten opstarten of projecten organiseren en begeleiden. Daar komt mijn organisatorische en bedrijfsmatige achtergrond mooi bij van pas.

Graag tot ziens!

Yvon van der Laan

SmaakMaker