Private Chef & bijzondere catering

Soms wil je met een privé gezelschap heerlijk tafelen, thuis of op een bijzondere locatie. Misschien geeft u een feest, welkomstparty, huiskamerconcert of housewarming. U zoekt daarbij iemand die het gastvrouw/heerschap, de bediening en de culinaire omlijsting of een diner verzorgt. Het Culinaire Huis regelt dit met passie en liefde voor u. Samen met u bekijken we uw wensen en de mogelijkheden. Deze zijn talrijk......

Bijvoorbeeld: Een Walking dinner van 7-12 kleine gerechtjes die rondgebracht worden en staande of aan tafel gegeten worden. Dit geeft u en alle gasten de mogelijkheid om de hele avond vrij te bewegen.

 

Of wat te denken van een proeverij van amuses of kleine gerechten met bijpassende wijnen, whisky of bieren?

 

Wij zijn ook goed in het creatief culinair aansluiten op een themafeest.

 

Of meer in de sfeer van Bistronomy? Gastronomie aan tafel: een lange tafel met het eten opgediend in mooie schalen en een sfeervol aangeklede tafel.

 

Shared dining waarbij de gasten elkaar de schalen doorgeven en voor elkaar opscheppen.

 

Of geeft u de voorkeur aan fine dining of echt chique? Dan verzorgen we met groot plezier een 4,5,6 gangendiner, uitgeserveerd aan tafel, op mooi servies en linnen of wellicht met uw eigen tafelzilver. Uiteraard met kundige en gastvrije bediening en indien u wenst een sommelier voor de extra toelichting op de fijne wijn-spijscombinaties.

 

In de stad Groningen en omstreken (tot 60 km).

Voor bedrijven en organisaties

Geeft u de voorkeur aan het dineren met uw zakenrelatie in uw eigen bedrijf of bij u thuis?

 

Of zoekt u een private chef of een cateraar die uw bedrijfs- of productpresentatie, opening, jubileum of bijeenkomst aanvult met verfijnde gerechten en een gastvrije bediening?

 

Stel u wilt u uw personeel verwennen met een lekkere lunch of diner bij de vergadering. Of juist met een verrassend andere culinaire omlijsting van het personeelsfeest of borrel.

 

Het Culinaire Huis wil dit graag voor u verzorgen. Het Culinaire Huis werkt tevens samen met een beperkt aantal 'betere' cateraars zodat zowel kleine als grote bijeenkomsten verzorgd kunnen worden.

Waarom Het Culinaire Huis?

Of u nu kiest voor heerlijk diner of proeverij thuis of op locatie, of voor een zakelijk arrangement; Het Culinaire Huis ontzorgt u en biedt u een complete ervaring vanaf de ontvangst tot en met het dessert en het koffieservies. Met smaakvolle gerechten, bijzondere combinaties en een verzorgde presentatie. Verzorgd door gepassioneerde mensen. Geen standaard catering, maar altijd op maat en bij voorkeur verrassend anders. Vanzelfsprekend houden wij rekening met allergieën en wensen voor eetstijlen.

Wilt u contact, informatie of een offerte? Neem dan vrijblijvend contact op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.